.

.

nove zlitine ogljikovih izposoja steblo lahka cestna kolesa ali GORSKO steblo ogljikovih steblo 31.8 *80 mm Kolo Opremo, kolesarski deli

nove zlitine ogljikovih izposoja steblo lahka cestna kolesa ali GORSKO steblo ogljikovih steblo 31.8 *80 mm Kolo Opremo, kolesarski deli

SIT 25.00

Znesek
Tova je na voljo


Pismo do Kupcev
Spoštovani Kupci ,
Dobrodošli na naši BXT spletne trgovine v aliexpress .
T tu so veliko predmetov, v promocijskem obdobju v naši trgovini . Cena je veliko bolj konkurenčen kot kdajkoli prej . Spodbujanje čas je omejen in ne bomo vedno prodajajo po tej ceni brez dobička . Tako, da sprejmejo to možnost, da dobite tisto, kar želite, s tem najboljšo ceno .
Hvala za vašo podporo ! Uživajte svoje nakupovalne tukaj !
Lep Pozdrav .
BXT Technology Co.,Ltd
Steblo teža : 130 g+-5 g Material : poln ogljikovih Velikost : 80 mm vezavi : 3k zaključek : sijajna barva : modra/rdeča/rumena
1) Konkurenčni Tovarniško Ceno ! Nobena Agencija Pristojbine !
BXT Technology Co., Ltd je izdelava tovarne ogljikovega kolesa deli . Prodajamo izdelke iz naše tovarne neposredno . Nobena agencija pristojbine.
2) izdelki blagovne Znamke !
Naši tovarni je bila namenjena za izgradnjo lastne blagovne znamke "BXT" . Odlično kakovost in konkurenčne cene, nam bo pomagala pridobiti več tržnega deleža . Zagotovo naših kupcev bo treba upravičencev .
3) Strogo zagotavljanja kakovosti !
Za zagotovitev naše stranke, ki so dobili odlične kakovosti proizvodov , iz materiala, kontrolo končnih izdelkov skupščine , vsak postopek se bo strogo administrated in nadzoruje naše ekipe . In nudimo 2 leti garancije .
4) Hitro dostavo !
Prodajamo neposredno iz svoje tovarne , namesto agencije kupite predmete, najprej iz tovarne in pošlje .
Pozor !!!
Preden boste potrdili na parceli,prosimo vas, da odprete paket,in preverite, ali se blago poškoduje med transportom. Če je odgovor da,prosimo vas, da zavrne podpis za parcelo, kurir bo vrnil paket za naše podjetje. V nasprotnem primeru,če se prijavite za parcelo,nato pa poiščite elemente, ki je poškodovana, ne bomo odgovorni za to.
1 . Izdelki bodo poslane s Kitajske pošti ali EMS .
2 . Če kupec želi uporabiti hitrejši način dostave, kot so DHL ,UPS, TNT, itd., prosimo, komunicirajo z nami o povečanje dostava.
3 Navodilo : čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje Sile. Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.
Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo. Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno kot na naslednje načine :
1 . Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec za predstavitev.
2 . Človek poškodovan, kupci morali prevzeti polno odgovornost.
3 . Kakovost izdelka program za obdelavo : kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov.
Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, da kupci morali biti odgovorni za vse davke v njihovih državah. Zaradi davčne problem, kupci zavrne sprejem blaga, nato kupci morali biti odgovorni za tovorni pristojbine .
1 . Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe. Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

Več informacij

Višina:
36 - 45 mm
Material:
Aluminij zlitine
Krmilo Objemka Premer:
31.1 - 32.5 mm
Vilice Objemka Premer:
Za 28,6 mm
Blagovna Znamka:
BXT
vezavi:
3k
Teža:
130+-5g
barve:
rdeča/rumena/modra
Zaključek:
Sijajni
Premer Stebla:
31.8 mm
Vilice Objemka Premer:
Za 28,6 mm
Material:
zlitine ogljika
Najboljše ponudbe v kategoriji