.

.

RealTS lesa ladje kit obsega 1/50 francoska ribiška ladja kit za les, jadranje, ribolov ladje model Lucy

RealTS lesa ladje kit obsega 1/50 francoska ribiška ladja kit za les, jadranje, ribolov ladje model Lucy

SIT 59.00

Znesek
Tova je na voljo

Real TS lesa ladje kit obsega 1/50 francoska ribiška ladja kit za les, jadranje, ribolov ladje model Lucy
Končni izdelek dolžina : 469 x 214 x 440 mm ( L x W x H )
prosimo, upoštevajte, ta čoln potrebe sami zgraditi in barve. Lepilo, pleskanje, orodje, ki niso vključeni v kompletu.
Dragi Prijatelj,
Hvala za obisk naše trgovine! O ladijski promet in plačila, moramo pojasniti v nadaljevanju. Prosimo, preberite ga, preden ga kupite :
1. Za pošiljke v Braziliji, smo obljubili, datum dobave je v roku 90 dni, ki jih na kitajskem post priporočene pošte ali Posebne-line YW, če ste naročilo ne dostavi v roku 90 dni, prosimo, da odprete spora in zahteva vračilo takoj, bomo povračilo vse vaše plačilo nazaj, brez odlašanja.
2. Za pošiljko, rusije in Belorusije , predlagamo, da se odločite Posti Finska z cenejši ladijski promet stroškov in hitro dostavo, smo obljubili v roku 40 dni dobavni rok po Posti Finska, če niste prejeli vaše naročilo v 40 dneh po posti finska, prosimo, da odprete spora in zahteva vračilo takoj, bomo povračilo vse vaše plačilo nazaj, brez odlašanja.
3. Za kitajsko post zraka poštno pošiljko drugih držav (razen Brazilije), smo obljubili v roku 60 dni dobavni rok, če vašega naročila ne dostavi v roku 60 dni, prosimo, da odprete spora in zahteva vračilo takoj, bomo povračilo vse vaše plačilo nazaj, brez odlašanja.
4. Za brezplačno dostavo predmet ruščina, Belorusija, bomo poslali po posti na finskem. Brezplačna dostava v Braziliji, bomo poslali po Posebni-line YW, brezplačna dostava, da je Ameriški, bomo ladje, ki jih E-pošta, za druge države, bomo poslali po kitajskem post air mail.
5. Če prejmete predmet v slabem stanju, prosimo, obrnite na nas na prvem mestu, vam bomo najboljše rešitve smo lahko.
6. Sprejemamo tudi plačila preko paypal računa, če ga potrebujete, vas prosimo, stik z nami in bomo vas obvestili, naš paypal račun nato.
7. Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosimo, vrste, da nas 5 star povratne informacije , vašo prijaznost podpora pomeni veliko, da nas!
Hvala za vašo pozornost in upam, da boste imeli veliko nakupovalno izkušnjo v naši trgovini!

Več informacij

Blagovna Znamka:
RealTS
Spol:
Unisex
Vozilo:
Čolni
Številka Modela:
Lucy
Material:
Les
Vrsta:
čoln
Lestvica:
1
Tema:
Vozilo
Starostni Razpon:
> 14 let
Opozorilo:
14+
Najboljše ponudbe v kategoriji