.

.

Motorno kolo Vžig Za NC250 NC250CC NC 250 Xmotos Kayo T6 NV37 RX3 Umazanijo Kolo Deli, Pribor Motorcross Off Road

Motorno kolo Vžig Za NC250 NC250CC NC 250 Xmotos Kayo T6 NV37 RX3 Umazanijo Kolo Deli, Pribor Motorcross Off Road

SIT 25.99
SIT 28.88

Znesek
Tova je na voljo


100% ČISTO NOV
Enostaven za Namestitev Specifikacija : vse izdelke, bo treba preveriti v zelo dobrem stanju, preden paket.
Opomba : Prosimo, preverite previdni, da preverite, ali je oblačilo za svoje.
Primerna Za : NC250
Ne da Kupiti, Če Ga Ne Potrdi, Lahko Uporabite Jih,Vprašajte Nas Za Podrobnejše sliki, Da Preverite, Če So Opremljanja.
Boste Prejeli Element, Enako Kot Slike.Morda Nekaj Razlika Na Barvo Svetlobe, Ki Med Snemanjem.
Uvozne Dajatve,Davke In Dajatve, Ki Niso Vključeni V Predmet, Ceno,To Pomeni, Ladjar Zaračuna Te Provizije Od Vas, Če Želite, Da Se Predmeti.
Čas Poštnine, Kot Sledi : Morda Pa Bo Nekaj Zamude, Kot Je Ladjar Ali Carine, Vam Želim, Da Nas Kontaktirate, Če Zamudo, Vendar Ne Odprete Disputs, Ker To Ni Naša Napaka, Ko Se Odločite Za Post, Ki Jih Express, Včasih Ne Bomo Objavili Kurir, Ki Ste Jih Izbrali, Ker Bo Nekaj Težav S Potrditvijo Carinskega In Morda Čas Dostave Ni Najhitrejši. Prosimo, obrnite na nas po e-pošti v roku 30 dni, če potrebujete vrniti. Vrne element, ki mora biti v prvotnem stanju, poslana element nazaj na naslov, vam povem. Kupnina se povrne, vendar shipping stroški, ne vrača, če kupci kupujejo izdelke v napako ,kupci morali privoščiti vrača ladijskega stroškov . Kupci lahko zahtevajo polno nadomestilo vključujejo stroške prevozov ali spremeni izdelke za prosti, če smo objavili napačne izdelke, neodgovorjeni paket za shipping company , slabe kakovosti ali izdelki so razdeljeni med prevozom(zahtevajo jasne fotografije produktov in paketov).
Kot dobri kupec, želim vam lahko nam pozitivne povratne informacije, ko prejmete našo visoko kakovost izdelkov. Vedno smo imeli popust ali darilo za drugo-nakup stranke, ki nam dajejo pozitivne povratne informacije.
Mi je pokazala poštnine čas za stranke, zato ne pustite nas negativne povratne informacije, če je vaš paket prišel prepozno, da je povzročila shipping company.
Ne oklevajte, da nam email, če kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovoriti v 12 urah. Ne odpirajte spora ali pusti negativne povratne informacije, enostavno , nam zaupajo in e-pošto neposredno na nas , vsa vprašanja mogoče rešiti.

Več informacij

Blagovna Znamka:
CAKEN
Vrsta Materiala:
Plastični
Postavka Višina:
3cm
Ime Modela:
Y1712191526
Posebne Funkcije:
Vžig
Postavka Dolžina:
9cm
Postavka Vrsta:
Motorji
Element Širina:
9cm
Element Teža:
0.19kg
Postavka Premer:
9cm
Najboljše ponudbe v kategoriji