.

.

1PCS I2C / SPI BMP280 3.3 Digitalni Barometrski Tlak Višina Senzor Visoke Natančnosti Atmosferski Modul za arduino Zamenjajte BMP1

1PCS I2C / SPI BMP280 3.3 Digitalni Barometrski Tlak Višina Senzor Visoke Natančnosti Atmosferski Modul za arduino Zamenjajte BMP1

SIT 1.30

Znesek
Tova je na voljo


GY - BMP280-3.3 natančen višinomer, senzor zračnega tlaka senzor modul
GY - BMP280-3.3 natančen višinomer, senzor zračnega tlaka senzor modul
BMP280 modul, atmosferski tlak senzor modul
Modul modeli : GY - BMP280-3.3
Z uporabo čipa : BMP280
3 v napajanje :
Sporočilo : standardna IIC/SPI komunikacijski protokol
Tlačno območje : 300-1100 hpa
Težka zlata PCB, pralni varjenja za zagotavljanje kakovosti
Pin razmak : 2.54 mm
Modul velikost : 11.5 mm * 15 mm
BMP280 tlačni senzor je namenjen za mobilne aplikacije. Senzor modul je za uporabo zelo kompakten paket. Svoje majhnosti in nizko porabo energije, da dovolite baterija napajanje naprav, kot so mobilni telefon, GPS modul, ali uro.
BMP280 dokazano piezoresistive tlačni senzor tehnologija je visoko natančnost, visoko linearnost in dolgoročno stabilnost, zanesljivost in elektromagnetne združljivosti.Veliko naprav, ki delujejo možnost zagotavlja prilagodljivost in optimizacijo porabe energije naprave, ločljivost in filter uspešnosti.Testni primer primerih, privzeta nastavitev je za razvijalce, da bo tako design kot enostavno, kot je mogoče.
Uporaba
GPS navigacijsko opremo (kot so čas, izboljšanje ap, navigacija izračun, naklon zaznavanje)
Notranji plovbi (tla test, dvigalo testiranje)
Uporaba navigacija na prostem, prosti čas in šport
Vremenska napoved
Uporaba zdravstvenega varstva (kot spirometry)
Vertikalna hitrost kazalnika (npr. naraščajoč ali potopu hitrost)
Aplikacije, kot so vremenska napoved, nadmorsko višino meritev, notranji navigacija, fitnes in šport, itd. Digitalni tlačni senzor BMP280 lahko zagotovijo odlično delovanje, relativna natančnost plus ali minus 0 12 h Pa (+ / - 1 m).
* natančno merjenje nadmorske višine
Tlačni senzorji lahko izboljša natančnost GPS/GNSS, še posebej v majhnem številu ali GPS satelitov izgubo. Danes, zračni tlak senzor je postalo eden od ključnih elementov za high-end pametne telefone diferenciacijo.
Digitalni tlačni senzor BMP280 lahko zagotovijo odlično delovanje, relativna natančnost + / - 0.12 h Pa (plus ali minus 1 meter), poraba energije, tipala je le 2,7 mu A. BMP280 je 2.0 x 2,5 x 2,5 mm3 v majhen paket, vključno z tlaka in temperature merilne funkcije.

Več informacij

Blagovna Znamka:
WEMS
Združljiv Znamko/Model:
Noben
Združljiv:
Igralne Konzole
Najboljše ponudbe v kategoriji