.

.

220V/110V H160 Akril Plamen Poliranje Stroj, Električni Mlinček 75L/H Kristalno Kisika, Vodika Polisher Pralni angleški priročnik

220V/110V H160 Akril Plamen Poliranje Stroj, Električni Mlinček 75L/H Kristalno Kisika, Vodika Polisher Pralni angleški priročnik

SIT 75.00

Znesek
Tova je na voljo


DOBER DAN DRAGI PRIJATELJ
Prednosti plamen poliranje stroj
1 na zahtevo proizvodnje, ne skladiščenja, v primerjavi z ustekleničeno plina, varno in priročno.
2 preprost surovin, le vodne energije, zagona, ki je proizvedena se uporablja, ekonomičen in praktičen, dober mobilnosti, majhne velikosti, prenosljivost, in je lahko tudi primeren za področje delovanja.
3 poudarek plamen, plamen je primerna za precizno obdelavo.
4 vodika, kisika okusa non-toksične, kurilne izdelek vode, brez onesnaževanja okolja.
5 oxyhydrogen plamen za ogljikov brezplačno plamensko varjenje, obdelovanca za pritrjevanje, brez ogljikovih krhkost pojav.
Uporaba obseg plamen poliranje stroj
1 akril obrtni izdelki
2 organska stekla plamen poliranje
Eksperimentalni dokaz, elektrolizo vode za proizvodnjo vodika, kisika 3 osnovne in srednje šole
Značilnosti izdelka smo na preferencialne cene, odlične kakovosti, uporabniku prijazno delovanje naprav, kakovost storitev, je prejel pohvale strank, da ustreza vašim potrebam, je naša največja želja!
Življenje 1, poliranje stroj v 3 ali več let pravočasno vode, če se ugotovi, da tekočina ravni, ki označuje, občutno nižja pa je potrebno pravočasno vodo (brez elektrolitsko v prahu).
2, trenutno bistveno zmanjšal, znesek polnjenja elektrolitsko v prahu.
3, prvič po uporabi, običajno potrebujete le "1, 2" delo, elektrolit za približno 3 mesecih ugotovljeno, da je umazana, črna ali mešano z alkoholom neuspeh, ko je treba posodobiti, za elektrolit, prosim, postavite stroj obrnjenim sprosti elektrolit tekoči razrešnice, je treba oprati, po elektrolitski tank, in nato ponovno polnjenje elektrolitske tekočine.
4, dodajte vodo in spreminjanje vode in električne energije je treba zaprta plamen pištolo, počasi odvijte matico z destilirano vodo, dokler ne več kot "visoko lestvica" ne manj kot "nizko lestvica" položaj, privijte matico ponovno zagnati.
Kot je voda povzroči plamen rumena 5, cevi, je treba pravočasno zaključen.
6 rezervoar, alkohola, alkohol, ne sme presegati tank usta, če se zunaj pravočasno odvijte tank pour off preveč alkohola alkohol.
7, preverite cev za povezavo lahko postavite ne pušča.
8, bodite pozorni, da se elektrolit je alkalne, kot so nenamerno kontaminacijo prosimo, sperite z vodo.
9, po boot, če ne krvavijo, pritisk je navedba o za 0,1 MPA, trenutni znak nazaj na nič, se ne začne, da naprava ne pušča, kot so deflacijo uporabe, se tlak zmanjša, trenutno nazaj na normalno, stroj.
10, kot je na primer pojav kaljenje implozija pojav, ne panike, strahu, Oddelek za nepravilno delovanje, puščanje ali spray pištolo napako, preverite plin plinovod, zamenjajte ali spray pištolo.

Več informacij

barve:
110V, 220V
Teža:
18.7 pounds
Moč:
Under 300W
Premer Kolesa:
/
Blagovna Znamka:
YunlinLi
Nazivna Vhodna Moč:
/
is_customized:
Yes
Številka Modela:
H160
Vir Napajanja:
AC
Vrsta:
Klop Polisher
Nazivna Napetost:
220v
Dimenzije:
Za 17,7 x 14.2 x 11 cm
Frekvenca:
50Hz
Največja Moč:
300W
Največ plina:
75L/H
Delovni Tlak:
manj kot 0.8-1.5 Mpa
Največja poraba plina:
0.03 L/H
DIY Dobave:
Električni
Najboljše ponudbe v kategoriji