.

.

SKTOO Magnetni Senzor Za Honda Acura 37250-PR3-003 37250PR3003

SKTOO Magnetni Senzor Za Honda Acura 37250-PR3-003 37250PR3003

SIT 5.36
SIT 5.96

Znesek
Tova je na voljo


SKTOO Magnetni Senzor Za Honda Acura 37250-PR3-003 37250 PR3003 Tlak Olja Stikalo
Prosimo, Upoštevajte : To je kupce odgovornost, da zagotovijo pravilno del naročili. Prosimo zagotovite, da je vaš avto je naveden v tabeli v nadaljevanju, in ki dela na senzorju ujemala z eno spodaj, saj ne moremo sprejeti vrne za naročenih elementov po pomoti! Z oddajo ponudbe, ki ste potrjuje, da ste preveriti združljivost, najboljši način, da preverite združljivost preverite del na svoje stare enote, če je mogoče, ali se obrnite na glavni distributerji za zahtevano, številka dela. 1.Neposredno plačilo preko spleta.glejte
2.Prepričajte se, da vse informacije je prav.Prosim stik z nami v času, če želite, spremenite naslov,če ne,parcel, izgubljeno ali se vrnete nazaj na Kitajsko,kupec mora plačati izgubo.
Vse blago preveriti in mi obljubil, št kakovosti težave, preden pošiljko.če imajo vaši izdelki kakovosti težav,kupec bi moral pokazati Nalepki,naj bi package dobro,bi morali plačati stroške prevozov za vrnitev nazaj. Opomba : Če blago vrnete ni naša,bomo ga vrgel proč! nadomestilo ne! ne pon. vas!Prosimo, prepričajte se, da je blago vrnete to je naša! Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Več informacij

Blagovna Znamka:
APEEK
Najboljše ponudbe v kategoriji