.

.

4pcs CF350A -CF353a 130a Barvni Toner Prahu in 4 kos čip Združljiv Za hp Color LaserJet Pro MFP M176n, M176 M177fw M177

4pcs CF350A -CF353a 130a Barvni Toner Prahu in 4 kos čip Združljiv Za hp Color LaserJet Pro MFP M176n, M176 M177fw M177

SIT 17.09
SIT 17.99

Znesek
Tova je na voljo


Značilnosti : • 100% Čisto Nov Paket Vsebina : • 4 PK × toner za Tiskalnik model : za hp Color Laser Jet Pro MFP M176n, M176 M177fw M177 tiskalnik za Tiskanje Strani : CF350 A Črno : 1200 ( Test Standard : A4 format 5 % pokritosti ) Toner Vsebina : 40 G
CF351 A Modra : 1000 ( Test Standard : A4 format 5 % pokritosti ) Toner Vsebina : 40 G
CF352 A Rumena : 1000 ( Test Standard : A4 format 5 % pokritosti ) Toner Vsebina : 40 G
CF353 A Red : 1000 ( Test Standard : A4 format 5 % pokritosti ) Toner Vsebina : 40 G
+ 4 kos čip ( bk c, m, y )
GARANCIJA
Vsi naši izdelki so podprta s polno eno leto 100% garancijo na zadovoljstvo. Težave se zgodi od časa do časa in želimo, da vam zagotavljam, da je z ustreznimi ukrepi bodo sprejeti za zamenjajte tiskalno kartušo z ustrezno delovno enoto.
Prosimo, pišite nam in bomo lahko nastavite reshipment in vrnitev oznaka za problematično vložkov.
NEODPRTE BLAGO
Neodprte kartuše, ponovno kompleti, ali kartušo recikliranje pošiljatelji lahko vrnejo v roku 365 dni od nakupa za celotno vračilo kupnine ali kreditno kupnine, k izmenjavi. Prosimo, imejte v mislih, da stroški poštnine niso vračljiva.
ODPRL BLAGA
Ponovno Kompleti - Odprl ponovno kompleti lahko vrnejo v roku 365 dni od nakupa za nadomestno vgradnjo ali popolno vračilo kupnine. Prosimo, imejte v mislih, da stroški poštnine niso vračljiva. Če imate težave z vašo kartušo po ponovnem polnjenju, prosimo, pišite nam, saj je večina težav se lahko določi preko telefona.
Laser Toner - Če niste v celoti zadovoljni z lasersko kartušo s tonerjem ali ugotovili, da je okvarjen je lahko vrnejo v roku 365 dni od nakupa za zamenjavo kartuše ali popolno vračilo kupnine. Prosimo, imejte v mislih, da stroški poštnine niso vračljiva.
STROŠKI POŠILJANJA
Stroški poštnine so nonrefundable, razen v primeru pakiranje napako. Naslednja smernica uporablja za naročila, kjer se stranke prejeta brezplačna dostava :
Strankam, ki prejemajo brezplačna dostava bo nakazana na celoten nakup cene za vse izdelke vrne, ladijski, če njihova celotna da se vrne za vračilo.
NADOMESTILA
Stranke, ki se vračajo elemente, lahko pričakujete, da se povrne v način, v katerih so plačani v 7-15 delovnih dni od naših prejemu vrniti.
IZMENJAVE
Če ste naročili napačno izdelka, ali če ste kupili nov tiskalnik in izdelek, ki ste jih predhodno kupili, ne gredo z vaš nov tiskalnik, ki ga lahko zamenja izdelek tako dolgo, kot je neodprte in spada v naš eno leto politiko vračanja. Če polje je bila poškodovana, odprl ali katero koli tesnila zlomljena ne moremo sprejeti tega izdelka za izmenjavo.
Če bi se radi vračajo vseh naših izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine, jih pošljite na spodnji naslov. Poskrbite, da v celoti izpolnite obrazec povezana tukaj in napišite vaše naročilo številka navzdol na zunaj vrnitve paketa. Prosimo, navedite o vračanju obrazec, če želite prejemati vračilo ali zamenjavo za elemente, ki ste se vračajo. Nadomestila se nakaže nazaj na način plačila, da smo na datoteko. Če si želite izmenjati svoje izdelke bomo kreditne način plačila, smo na datoteko in kraj, nov red, ki uporabljajo isti način plačila.

Več informacij

Vrsta:
Kartuše S Tonerjem
Združljiv Blagovne Znamke:
HP
Združljiv Blagovne Znamke:
HP Laserjet
Funkcija:
Združljiv
Blagovna Znamka:
BLOOM
Kartuša je Stanje:
Polno
Večino Embalaža:
Da,
Številka Modela:
CF350A TONER
is_customized:
Yes
Najboljše ponudbe v kategoriji