.

.

1 nastavite Novo 4/4 VIOLONČELO Peg Violončelo Del ebonywood Strani

1 nastavite Novo 4/4 VIOLONČELO Peg Violončelo Del ebonywood Strani

SIT 51.00

Znesek
Tova je na voljo


Dobrodošli, da si Ogledate Moj element. Bom vam najboljše postavka za vas. Jaz sem novejšo, ebay. Tako da bom dal moje vseh strank najnižje cene in najboljše kakovosti. Boste dobili hitro odpremo in hitro responce. Vsi predmeti, ki bodo preverjene za vas catrfully in test za vas. Poskrbite, da boste dobili postavka v najboljšem stanju. Ne morem zagotoviti, da vam bo všeč moja element zelo veliko. Nakup info :
Značilnosti :
nastavite Novo 4/4 VIOLONČELO Peg Violončelo Del ebonywood Ročno Delo
Vrnitev Info :
Če vam ni všeč moj predmet, ali obstaja nekaj težav na proces dostava. Lahko opazili, mi. potem smo lahko dobili najboljši način za reševanje težav. Ga lahko vrnete nazaj k meni. vendar bo treba v stanje, ko si ga dobil in bom vrnil denar nazaj. Vendar naj vas ne skrbi, da je, bom poskusil moje najbolje zaščititi element. to bo skoraj zgodilo.
Pakiranje :
Naše element, ki so prišli s peno polje, enostaven za prevoz in varnost dovolj za postavko,
CARINSKIH
Bomo ladja predmet kot darilo in se poročajo vrednosti blaga je nizka Morda boste morali plačati malo ali brez plačila carinskih dajatev. Vendar je potrebno, ali po meri, ki bo odprl paket in prevrednotiti kitaro. Imamo dovolj izkušenj, da vam pomaga dobiti postavka varno.
Dostava
To normlly nas popelje 1-7 dni, da bi dobili elemente, ki jo pripravljen plačati za ladijski promet po vaše plačilo je potrdil .com.
Na splošno uporabljamo EMS za pošiljke, ki zaradi nižje cene in boljše storitve.
To običajno traja približno 5-8 dni za EMS za dostavo pošiljk. Potem boste lahko dobili elemente, ki po zaslišanju potrkal na vaša vrata.
Veseli nas, da združujejo dostava za postavke, ki se plača za eno plačilo. Shipping bo temeljila na kombinaciji teža elementov in svojo lokacijo.
Smo zelo strokovno in previdni, pakiranje, da predmete varno med prevozom.
Po Prodaji Storitev Za Stranke
Naša 100% garancija zadovoljstva vam omogoča, da kupite z zaupanjem!
Predmete, ki so NAREJENI NA KITAJSKEM. Oni so tisti, ki ste nekateri fantje želijo za, vendar so z dobro in vredno denar ki ste plačali.
V redkih stopnje motenega element, bodite prepričani, da nas kontaktirate prvi in poglejmo ugotoviti dober način, kako ga rešiti.
**prosimo, da me če imate kakršna koli vprašanja**
Hvala in srečno ponudbe
Prosimo, obiščite naše trgovine za Drugo VELIKO ukvarja, in Elemente! !
V
Ebay Prodaja je samo del mojega podjetja. Naše stranke so prodajalci,violino trgovin,muzikale,učitelji,tuthiers itd.. Zato Smo se v upanju, da nastavite dolgotrajen odnos z našimi ebay stranke,100% jamstvo kakovosti. Dobrodošli, da mi svetovanje na qaulity in storitev nudimo za vas. Če ste posameznega kupca, učitelj, glasbena šola, trgovine, itd. bom svoje najboljše izbrati.

Več informacij

Številka Modela:
44
Blagovna Znamka:
yinfente
Uporaba:
Bas Je Igral Violino Uporabo
Najboljše ponudbe v kategoriji