.

.

Prameni Strani Oranžna Barva 11 Opomba D Barvo Kristalno zdravljenje Čakre Quartz Crystal Petje Skledo Sakralno Čakro za vrsto Joge

Prameni Strani Oranžna Barva 11 Opomba D Barvo Kristalno zdravljenje Čakre Quartz Crystal Petje Skledo Sakralno Čakro za vrsto Joge

SIT 68.40
SIT 72.00

Znesek
Tova je na voljo


Prameni Strani Oranžna Barva 11" Opomba D Barvo Kristalno zdravljenje Čakre Quartz Crystal Petje Skledo Sakralno Čakro za Jogo
Lahko nudimo vse velikosti 6"-24", in vse ton C D E F G A B ,če želite drugo velikost in ton,vljudno prosim, kontaktirajte me, rad bi, da citiram vas asap.

Specifikacija
1.Najčistejše Quartz crystal 99.99%
2.Vsake velikosti so vse tune CDEFGAB
3.Močno in dolgo zvok
4. Velikosti 6"do 24"
Funkcija
1. iz 99.99% Najčistejši Kremenčev pesek.
AIO tehnologija izdelave : ko temperatura doseže 3000-4000 stopinj Celzija,je pesek postane tekoča,nato pa je Kristalno Pojoče Sklede trgovina na Debelo.
Kristalne pojoče posode so narejene iz 99.99% čisto strta kremen in segrejemo do približno 4000 stopinj v centrifugalne plesni.
Na voljo so v jasno ali motnega kadi v različnih velikostih,od 6"-24" v premeru.Sklede oddajajo močna,čista resonanco.Večje sklede, so veliko bolj odmevno z melodijo dolgotrajno več,preprosto zato, ker na velikost in količino crystal.Jasno, sklede,nekoliko dražji,so več na voljo, v manjši velikosti.
Velikost skledo, ni pa nujno, da določite svojo melodijo,čeprav je večje sklede zvok nižje oktavah in opombe.Vsako posodo je preizkušen z digitalno tehnologijo za prepoznavanje svoje dobro.Eni bodo imeli občutek, katera je energetski centri ali čakre.
Nekateri sklede sožitju z drugimi sklede,in ko sta oba palyed hkrati,je učinek lepe in sinergistično.
2. A ll velikosti od 6-24" in vse tune CDEFGAB .
3.Močno in dolgo zvok
Budističnega Petje Skledo,Quartz Crystal Petje Skledo imajo enak učinek z Tibera petje skledo ,ampak zvok bolj lepa, kot kovinski petje skledo in zvok dolgo in močno .Kristalne pojoče sklede z močno omrežne ,široko uporabo za terapijo ,skozi čakre, da se ukvarjajo boleče telesa ,lahko pomaga ljudem meditacija meditacija, očisti um, sprostitev pritiska in tako naprej .
4.Petje skledo opremo : Gume O-tesnilo/Gume držijo ali Antilop petje skledo kladivom.
Aplikacija Zvočne terapije in meditacija Zdravljenje Čakre poravnava in skupaj čiščenje Prenos energije Energijo Fizična in Energična Organov
Obleko množice Zvočni Terapevti, Masaža Zdravniki, Zdravniki, Kiropraktiki, Reiki, Zdravniki, Glasbeniki, Pevci, Glas Trenerji, Učitelji Meditacije in Energije delavcev izbrati naše sklede, ko želijo najboljšo kakovost zvoka, resonanca in storitve za stranke za svoje ravnanje, strank in lastni ugled.
Koristi prednosti kristalne pojoče sklede Zvok in pogostost vpliva na vsak atom in vsaka celica.Ko vibracija del telesa, ki je iz harmonije.Z sprostitev,drugačen zvok vzorec, ki je ustanovljen v prizadetem delu telesa.Ko zvok, predvidoma v dis-umirila območju,pravilno harmonskih obnovljeni. Obstaja veliko načinov zdravljenja z zvokom.Mantre in napevi so bili uporabljeni za tisoče let.Veliko akustičnih instrumentov, ki se uporabljajo na različne načine za spremembe.Človeški glas je morda najbolj zmogljiv glasbeni instrument. Smo strokovno proizvodnji quartz crystal petje izdelkov.Kristalne pojoče posode za zvok zdravljenje,glasbene terapije in čakro uravnoteženje.
Paket in Ladijski promet 1.

Več informacij

Blagovna Znamka:
Magnetni
Številka Modela:
DC-bowl-007
Teža (KG):
4 kg
Premer (cm):
31-50 cm
Ton Število:
7
Ime izdelka:
Quartz Crystal Petje Skledo
Material:
čisti quartz crystal
Na voljo velikost:
11 Cm
Na Voljo Ton:
CDEFGAB ,C#D#E#F#G#A#B#
Frekvenca:
440HZ
čakra:
7 chakra
pribor:
gume O-tesnilo in antilop stick
barve:
7 barve čaker in 7 tone
Najboljše ponudbe v kategoriji